Position Control

Topcon totaal dealerschap 
 

                                                                                                                   Afbeelding invoegen
 

 GPS/RTK rovers met veldboeken voor 3D meet- en uitzetwerk:

           Topcon FC-5000
Afbeelding invoegen
Totalstations en Roboticstations voor 3D meet- en uitzetwerk:
Afbeelding invoegen        Afbeelding invoegen             Afbeelding invoegen
   
       Topcon GT-serie                       Topcon Hybrid set                           LN-150 Layout Navigator
  
Basisstations en RTK correctiesignalen
 
   
 Afbeelding invoegen        Afbeelding invoegen              Afbeelding invoegen 
 
                 HiPer HR                                 HiPer SR                                                HiPer VR
 
Sinds jaar en dag werkt Theo de Bruyn BV nauw samen met Topcon Positioning Netherlands. Hieruit is een zeer sterke band gegroeid op het gebied van Machine Control, Geodesie, Meetinstrumenten, Support en Service. In 2012 zijn we gestart met ons eigen Topcon onderhouds- en reparatiecentrum. En om onze klanten nog meer van dienst te kunnen zijn en scherpe prijzen te kunnen hanteren is Theo de Bruyn BV in 2013 gestart met een TOPCON WEBSHOP. Natuurlijk kunnen wij ook alle andere Topcon producten leveren die niet in onze online shop staan. Voor deze producten maken wij u graag op aanvraag een passende offerte. 
 
 
 
 
 

Machine controle systems


Afbeelding invoegen
 
 
 

 
Afhankelijk van uw machine en uit te voeren werkzaamheden biedt Topcon u voor alle mogelijke opties een passend Machine Controle systeem. Of het nu gaat voor Graafmachines, Bulldozers, Loaders, Graders en Levellers zowel 2D als 3D, er is altijd een oplossing! Theo de Bruyn BV verricht al jaren lang installaties, support en verkoop in samenwerking met Topcon Nederland, Topcon België en Topcon Europa. Hierdoor is een zeer sterke band tussen beide bedrijven ontstaan.
Het grote voordeel van Topcon machine besturingen is dat de Hardware (Beeldscherm, roverbox, Gps antennes, laserontvangers enzovoort) altijd uit te wisselen is tussen uw verschillende machines. Zo kunt u met één GPS-set en enkele goedkopere voorbereidingen iedere machine met Gps uitrusten als dit nodig is.


Ieder type machine is anders, daarom kunnen wij u op de pagina geen prijzen vermelden. Echter kunt u natuurlijk altijd, geheel vrijblijvend, een offerte bij ons opvragen en zullen wij u (in overleg met Topcon) een passende offerte laten toekomen.
 
                    
Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen             Afbeelding invoegen              Afbeelding invoegen
       
 Beeldscherm                  Roverbox                    Tiltsensor                  Gps-antenne

 
 
 


Meet- teken- en uitzetwerk
 

Afbeelding invoegen
 
 
Door de ervaring met Topcon meetinstrumenten kunnen wij ook klanten helpen met meet- teken- en uitzetwerken. Bij het meet- en uitzetwerk maken wij gebruik van een Topcon Robotic station. We kunnen de verkregen meetgegevens vervolgens op de computer met Topcon Magnet Office, Autocad of 3D Office verwerken tot een 3D model. Bij uitzetwerken kunt u denken aan:
-Een bouwput uitzetten
-Kabels en leidingen inmeten
-Bestaande grondslag inmeten
-Ontworpen grondslag uitzetten
-Erfgrenzen opmeten en uitzetten ect...
 
 
 


Levelwerken 
 
Afbeelding invoegen                       Afbeelding invoegen
 
 
Afbeelding invoegen                       Afbeelding invoegen
 
 
Met onze eigen ontwikkelde levellers kunnen wij klanten ook van dienst zijn met het uitvoeren van levelwerken. We beschikken over verschillende machines in verschillende formaten en gewichten. Afhankelijk van het uit te voeren werk kunnen we gebruik maken van laser-, Sonic Tracker- en Gps besturing. Grondwerken waar wij u graag bij van dienst kunnen zijn, zijn bijvoorbeeld:
- Afwerken van onderbaan nieuwe weg
- Afwerken van onderbaan voor betonvloer (zowel binnen als buiten)
- Afwerken van onderbaan voor straatwerk
- Enzovoort
 
 
 

Weegsystemen
 
 
Afbeelding invoegen
 
 
 
De laatste jaren is Theo de Bruyn BV ook actief met weegsystemen. Deze voornamelijk van het merk VEI. De combinatie van mechanica, hydrauliek en elektronica van weegsystemen valt perfect binnen het werkgebied van ons bedrijf. Daarom bent u ook bij ons op het juiste adres voor verkoop, installaties, reparaties en callibraties van deze systemen.