Position Control

2D- en 3D werkzaamheden

Binnen ons bedrijf vinden wij het belangrijk om zoveel mogelijk klanten tot dienst te kunnen zijn. Dit is dan ook de reden dat we gebruik maken van verschillende soorten oplossing. Het hoofdoel hiervan is een zo snel mogelijke doorloop voor jullie. We kunnen namelijk gerichte probleemanalyse uitvoeren. Dit alles wordt deels mogelijk gemaakt door het gebruik maken van ons eigen merk, Motion Control.

Wat betekent dit voor jou:

Machine Control systems

Afhankelijk van jouw machine en de uit te voeren werkzaamheden, bieden wij je een passende machine control system. Of het nu gaat om een Graafmachine, Bulldozer, Loader, Grader of Leveller. Zowel 2D als 3D is er altijd een oplossing! 
Wij verrichten al jaren installaties, support en verkoop voor verschillende merken (Topcon, Leica, Moba, etc..) 

 

Het voordeel voor jou:

Het grote voordeel van de besturing is dat de hardware (beeldscherm, antennes, laserontvangers, ect..) altijd uitgewisseld kan worden tussen verschillende machines. Zo kun je met één GPS-set en enkele goedkopere voorbereidingen iedere machine met GPS uitrusten als dit nodig is.

Vei weegsystemen

De laatste jaren zijn we ook actief bezig met het installeren van weegsystemen. Deze voornamelijk van het merk VEI. De combinatie van mechanica, hydraulica en electronica van weegsystemen valt perfect binnen het werkgebied van ons bedrijf. Daarom bent u bij ons op het juiste adres voor aankoop, installaties, reparaties en calibraties van deze weegsystemen.

 

Vei weegsysteem helper x
Vei weegsysteem millennium 5
Vei weegsysteem helper x

Meet- teken- en uitzetwerk

Door de ervaring met meetinstrumenten kunnen wij ook klanten ten dienst staan met meet- teken- en uitzetwerken. Bij het meet- en uitzetwerk maken wij gebruik van een Topcon Robotic station. De verkregen meetgegevens verwerken we vervolgens met Topcon Magnet Office, Autocad of 3D Office. Dit wordt uiteindelijk een 3D model. Denk bij uitzetwerk aan; een bouwput uitzetten, kabels en leidingen inmeten, bestaande grondslag inmeten, ontworpen grondslag uitzetten, erfgrenzen opmeten en uitzetten ect…

Egalisatiewerkzaamheden

Met onze TDB Levellers kunnen wij ook klanten van dienst zijn met het uitvoeren van egalisatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan: -onderbaan voor een nieuwe weg, een betonvloer of straatwerk...

Wat kunnen wij voor jou betekenen:

Offerte aanvraag
cancel
Powered by
Nieuwsbrief
Voor de laatste nieuwtjes en acties

cancel
Powered by