Dealers & servicepartners

Dealerschap

Leica Geosystems

Leica Geosystems, een Hexagon-bedrijf, leidt al twee eeuwen lang metingen en landmetingen met innovatieve totaaloplossingen voor wereldwijde bedrijven. Ze zijn zeer vertrouwd in de bouw en hebben dan ook een groot aanbod op het vlak van bouw- en meetinstrumenten, geavanceerde software en betrouwbare services. Gedurende de laatste twee eeuwen is hun bedrijf in verschillende vormen uitgegroeid tot de nummer één in de wereld als het gaat om innovaties in het landmeten. 

Topcon dealer

Topcon Positioning Systems

Topcon Positioning Systems biedt betrouwbare, op maat gemaakte oplossingen die uw bedrijf perfect begrijpen. Elk product is ontworpen met uw specifieke behoeften in gedachten en ondergaat strenge tests voor veld-, stof- en stormbestendigheid. Gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid staan centraal, waardoor Topcon-tools zelfs in uitdagende scenario’s optimaal presteren. Ze werken naadloos met diverse machines en kunnen worden aangepast aan uw exacte behoeften dankzij configureerbare en op open source gebaseerde platforms.

Moba dealer

MOBA Mobile Automation

MOBA Mobile Automation AG is al meer dan 45 jaar een gevestigde naam in Mobiele Automatisering. Hun knowhow en jarenlange ervaring in automatiseringstechnologie onderscheidt hun wereldwijd als erkende experts in de ontwikkeling en productie van machinebesturingssystemen, identificatie, mobiele weegtechnologie en flexibele softwareoplossingen. MOBA-componenten en -systemen worden ook toegepast in andere sectoren waar robuuste en betrouwbare sensoren, controllers en bedieningseenheden vereist zijn.

mq tripods dealer

MQ Tripods

Sinds 1983 specialiseert MQ Tripods zich in hoogwaardige statieven en toebehoren. De bewezen kwaliteit maakt wereldwijde levering aan vooraanstaande bedrijven in bouw, grondverzet, industrie en metrologie mogelijk. De kracht ligt in het interne proces, van ontwerp tot eindproduct, wat flexibiliteit en volledige kwaliteitscontrole garandeert. Het team van MQ Tripods levert met zorg topkwaliteit en biedt uitstekende service, met snelle wereldwijde levering en op maat gemaakt advies.

Euroquip dealer

Euroquip-VEI weegsystemen

VEI biedt internationaal gerenommeerde weegsystemen die essentieel zijn voor transparante en rendabele bedrijfsvoering. De systemen waarborgen correcte gewichtsbelading op vrachtwagens, bevorderen automatisering, overzicht en duidelijkheid. VEI weegsystemen, veelgebruikt in transport, landbouw en bouw, leveren efficiëntie, kostenbesparing, nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak. Beslissend voor leveranciers en klanten, resulterend in winst voor allen.

Servicepartners

dehaco servicepartner

Dehaco

Dehaco is een toonaangevende totaalleverancier voor de sloop-, recycling- en asbestsaneringsbranche. Naast de verkoop van benodigdheden zijn we marktleiders in de Benelux voor  hydraulische uitrustingsstukken en sloopsector-stofbeheersing. Door middel van samenwerken met Dehaco kunnen we zeer verscheiden service bieden voor onze klanten.

jcb servicepartner

MOBA Mobile Automation

JCB  is een toonaangevende fabrikant van bouw- en landbouwmachines. Bekend om innovatieve technologieën en duurzame producten, staat JCB voor kracht, betrouwbaarheid en efficiëntie. Hun machines, zoals graafmachines en wielladers, worden wereldwijd gebruikt, waarbij JCB zich richt op het leveren van hoogwaardige oplossingen voor diverse industriële behoeften. Door middel van samenwerken met JCB kunnen wij optimaal service bieden bij verscheiden problemen.

Nieuwsbrief
Voor de laatste nieuwtjes en acties

cancel
Powered by