Hydraulic Appendage


Afbeelding invoegen  
Hydrauliek componenten

U kunt altijd terecht bij Theo De Bruyn BV. Of het nu gaat om nieuwe hydraulische componenten of  de modificatie van bestaande hydraulische componenten. Wij hebben hechte relaties met onze leveranciers. Zo kunnen wij u altijd, ongeacht merk, passende onderdelen of producten leveren tegen scherpe prijzen. Producten die wij u kunnen leveren zijn:
- hydro-pompen
- hydro-motoren
- ventielen
- slangen/leidingen/appendages
- hoeveelheidsverdelers
- accumulatoren
- warmtewisselaars
- hydro-tanks
- schakelaars en sensoren
- filters
- cilinders
- aggregaat componenten
- enzovoort


Hydrauliek-service


Bij Theo de Bruyn BV bent u aan het juiste adres als het gaat over service in alle hydrauliekwerk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:
 
- Hydrauliek lekkage opsporen
- Hydrauliek slangenservice
- Dichtingen opmeten en leveren
- Hydraulische cilinder reparaties of vervanging
- Leiding reparaties of vervanging
- Hydro-pomp en -motor reparatie of vervanging
- Enzovoort
  Afbeelding invoegen


Cilinder Revisie


 Afbeelding invoegen               Afbeelding invoegen
 

 
 
Sinds de oprichting van ons bedrijf is de tak cilinder revisie al één van onze diensten. De aangeleverde cilinders worden met behulp van speciaal gereedschap gedemonteerd en vervolgens onderzocht. In overleg met de klant wordt vervolgens een keuze gemaakt uit de juiste reparatiewerkzaamheden. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn:
 
- Vervangen van de dichtingen
- Vervangen of repareren van de cilinderstang
- Vervangen of repareren van de cilinderbuis
- Het opnieuw verchromen van de cilinderstang
- Vervangen of repareren van andere cilindercomponenten
 

 

Opbouw extra functies
 
Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen
 
 

 
Tegenwoordig worden machines zeer veelzijdig gebruikt met een diversiteit aan aanbouwstukken. Voor veel van deze aanbouwstukken zijn extra hydrauliek functies vereist. Heeft uw machine te weinig van de functies voor uw werk, dan kunt u altijd bij Theo de Bruyn BV terecht voor een oplossing. Het kan gaan om een snelwissel-functie of een extra-functie die vanuit de cabine met behulp van de joystick of drukknoppen bediend kan worden. Dit laatste gebeurt in samenwerking met Motion Control BV.
 
 
 
 

Afbeelding invoegen  
Storingsanalyse

Op het gebied van hydrauliek storingen is Theo de Bruyn BV al vele jaren actief. Zo beschikken wij over een diversiteit van drukmeters, een flowmeter en een hydro-unit om storingen zo snel mogelijk op te zoeken. Door een strakke samenwerking met diverse leveranciers van onderdelen (bijvoorbeeld dichtingen en ventielen) kunnen wij de levertijden en prijzen zo gering mogelijk houden voor onze klanten. Dit is vaak een aantrekkelijkere optie dan originele onderdelen. Als de klant originele onderdelen wenst is dit natuurlijk ook geen probleem voor ons.
 


 
 
Systeem revisie
Is het voor u noodzakelijk om uw hydraulieksysteem compleet of gedeeltelijk te reviseren, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Door onze eigen voorraad aan onderdelen (bijvoorbeeld dichtingen, hydrauliek-slangen en -ventielen) en een hechte samenwerking met onze vaste leveranciers kunnen wij u onze service aanbieden.
  Afbeelding invoegen