Hydraulic Appendage

 

24-uurs Storingsdienst

Afbeelding invoegen
 
 

 
Bij Theo de Bruyn BV bent u aan het juiste adres als het gaat om een snelle 24-uurs service in alle hydrauliekwerk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:
 
- Hydrauliek lekkage opsporen
- Hydrauliek slangenservice, we zijn in het bezit van een pers en hebben veel voorkomende appendages op voorraad
- Dichtingen opmeten en leveren
- Hydraulische cilinder reparaties of vervanging
- Leiding reparaties of vervanging
- Pomp en motoren reparatie of vervanging
- Enzovoort

 
 

Cilinder Revisie


 Afbeelding invoegen               Afbeelding invoegen
 

 
 
Sinds de oprichting van ons bedrijf is de tak cilinder revisie al één van onze hoofdtaken. De aangeleverde cilinders worden met behulp van speciaal gereedschap gedemonteerd en vervolgens onderzocht. In overleg met de klant wordt vervolgens een keuze gemaakt uit de juiste reparatiewerkzaamheden. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn:
 
- Vervangen van de dichtingen
- Vervangen of repareren van de cilinderstang
- Vervangen of repareren van de cilinderbuis
- Het opnieuw verchromen van de cilinderstang
- Vervangen of repareren van andere cilindercomponenten
 

 

Opbouw extra functies
 
Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen
 
 

 
Tegenwoordig worden machines zeer veelzijdig gebruikt met een diversiteit aan aanbouwstukken. Voor veel van deze aanbouwstukken zijn extra hydrauliek functies vereist. Heeft uw machine te weinig van de functies voor uw werk, dan kunt u altijd bij Theo de Bruyn BV terecht voor een oplossing. Het kan gaan om een snelwissel-functie of een extra-functie die vanuit de cabine met behulp van de joystick of drukknoppen bediend kan worden.
 
 
 
 

Storings analyse 
 
       
Afbeelding invoegen
 
 

 
Op het gebied van hydrauliek storingen is Theo de Bruyn Bv al vele jaren actief. Zo beschikken wij over een diversiteit van drukmeters, een flow-meter en een hydro-unit om storingen zo snel mogelijk op te zoeken. Door een strakke samenwerking met diverse leveranciers van onderdelen (bijvoorbeeld dichtingen en ventielen) kunnen wij de levertijden en prijzen zo gering mogelijk houden voor onze klanten en is dit vaak een aantrekkelijkere optie dan originele onderdelen. Als de klant originele onderdelen wenst is dit natuurlijk ook geen probleem voor ons.
 

 

Systeem revisie
Afbeelding invoegen

 
Is het voor u noodzakelijk om uw hydraulieksysteem compleet of gedeeltelijk te reviseren, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Door onze eigen voorraad aan onderdelen (bijvoorbeeld dichtingen, hydrauliekslangen en hydrauliekventielen) en een hechte samenwerking met onze vaste leveranciers kunnen wij u snel en prijs-technisch onze service aanbieden.
 
 

Hydrauliek componenten

Afbeelding invoegen
Of het nu gaat voor het voor nieuwe hydraulische componenten of het repareren van hydraulische componenten kunt u altijd bij Theo de Bruyn BV. Zoals al bij andere werkzaamheden besproken hebben wij hechte relaties met onze leveranciers. Zo kunnen wij u altijd, ongeacht merk, passende onderdelen of producten leveren tegen scherpe prijzen. Producten die wij u kunnen leveren zijn:
- pompen
- motoren
- ventielen
- slangen/leidingen
- hoeveelheidsverdelers
- accumulatoren
- warmtewisselaars
- tanks
- schakelaars en sensoren
- filters
- cillinders
- agregaatcomponenten
- enzovoort