Egalisatie Systemen

Op ons kantoor en in onze werkplaats zijn wij vaak druk met ontwikkelen van klant specifieke egalisatie systemen. Een goed voorbeeld hiervan is onze eigen levellers die we dagelijks gebruiken op infra werken. Natuurlijk kunnen we u niet alleen nieuwe levellers aanbieden maar ook uw bestaande leveller onderhouden, repareren en aanpassen. Zowel op het mechanische vlak als de elektronica en software. Heeft u interesse in persoonlijke speciale oplossing of een TDB combi leveller neem dan contact met ons op. 
 

TDB Combi Leveller
Afbeelding invoegen

Als het de bedoeling is om de leveller te gaan bevestigen aan een Loader of skidsteer dan is de TDB Combi Leveller ideaal.

 
 

TDB Combi Tilt Leveller
Als het de bedoeling is om de leveller te gaan bevestigen aan een Loader of Skidsteer en je er complexere modellen mee wil gaan afwerken, dan is de TDB Combi Leveller type Tilt ideaal.  Afbeelding invoegen

TDB Excavator Blade 
Afbeelding invoegen  
Als je niet een bestuurder bent van een Skidsteer of Loader, dan is een TDB Excavator Blade misschien wel de oplossing voor jou!


TDB Combi Leveller Type Multi                                                                                                   
Voor degene die meerdere toepassingen nodig heeft en ook wel eens deze toepassingen zou willen combineren, hebben we de TDB Combi Leveller Type Multi.

  Afbeelding invoegen