Machine controle systems

Afhankelijk van uw machine en uit te voeren werkzaamheden biedt Topcon u voor alle mogelijke opties een passend Machine Controle systeem. Of het nu gaat voor Graafmachines, Bulldozers, Loaders, Graders en Levellers zowel 2D als 3D, er is altijd een oplossing! Theo de Bruyn BV verricht al jaren lang installaties, support en verkoop in samenwerking met Topcon Nederland, Topcon België en Topcon Europa. Hierdoor is een zeer sterke band tussen beide bedrijven ontstaan.
Het grote voordeel van Topcon machine besturingen is dat de Hardware (Beeldscherm, roverbox, Gps antennes, laserontvangers enzovoort) altijd uit te wissellen is tussen verschillende machines. Zo kunt u met één GPS-set en enkele goedkopere voorbereidingen iedere machine met Gps uitrusten als dit nodig is.
 
            Graafmachine 2D                             Graafmachine 3D                                 Loader 3D
   
 
               Bulldozer 2D                                     Bulldozer 3D                            Bulldozer 3D-MC2
   
 
                Grader 2D                                        Grader 3D                                  Grader 3D-MC2
   
 
Ieder type machine is anders, daarom kunnen wij u op de pagina geen prijzen vermelden. Echter kunt u natuurlijk altijd, geheel vrijblijvend, een offerte bij ons opvragen en zullen wij u (in overleg met Topcon) een passende offerte laten toekomen.
 
          Topcon GX-60                     Topcon MC-R3                Topcon TS-1                Topcon MC-A1
           Beeldscherm                          Roverbox                     Tiltsensor                    Gps-antenne