Nieuws

APRIL 2018  GOED NIEUWS!

Voortaan beschikken wij over een nieuwe machine, namelijk: de Eurocomach Skidsteer! Deze nieuwe Skidsteer is een stuk compacter dan onze welbekende JCB Skidsteer. De Eurocomach heeft namelijk maar een breedte van 1,30m (1,45m wanneer voorzien van een leveller) en een hoogte van 1,95m.
Bovendien is de Eurocomach Skidsteer uitgerust met:
- een hydraulische arm met automatische hoogte correctie;
- rubber tracks;
- camera’s aan de achterzijde.

Uiteraard kan deze Skidsteer ook uitgerust worden met een leveller, deze is voorzien van automatische sturing aan beide zijden!
De Skidsteer is eenvoudig aan te sturen met behulp van:
- Topcon 2D en 3D;
- taster (Sonic);
- slopesensor;
- laser. 
 
 
-0:32

- Eind 2016 hebben we voor de eerste keer onze nieuwe Excavator Leveller getest. De bevindingen waren boven verwachting goed. Bekijk hieronder het filmpje. Nu nog de puntjes op de "i" zetten en ervoor zorgen dat de machine aan het werk kan!- Eind 2014 en begin 2015 hebben wij verschillende demomiddagen georganiseerd i.s.m. Topcon Nederland. Onderwerp van de demo's waren de nieuwe technieken op het gebied van GPS meetapparatuur en Total Stations. Klik hier voor de fotoreportages.

  - Sinds begin 2014 is Theo de Bruyn BV erkend dealer van BMI meetgereedschappen! Veel producten van deze Duitse fabrikant zijn direct uit voorraad leverbaar via onze WEBSHOP!!!

     - Sinds kort is onze JCB met leveller voorzien van een Local Positioning System van Topcon. LPS stelt ons in staat om met een zeer grote nauwkeurigheid af te werken.